PARTNERS IN ARBO EN VERZUIM

Wil je grip op een gezonde en mobiele organisatie? Wij denken met je mee en geven helder advies. We duiken in de mens áchter het verzuim om precies te weten wat er speelt. We kiezen meerdere sporen in plaats van standaard oplossingen, want iedereen is anders. En dan pakken we door. Anders dan anders, want PWEC is geen gewone arbodienst.

Altijd een oplossing

Met onze enorme kennis en ervaring helpen we organisaties het anders en beter te doen. Doel is verzuim te voorkomen en te beperken. We starten met zeepkistsessies voor de hele organisatie om de Wet verbetering poortwachter, onze aanpak en ons systeem RegiePoort toe te lichten. Daarna houden we voortdurend vinger aan de pols.

Adviseur en eerste aanspreekpunt is onze casemanager met taakdelegatie: gepokt en gemazeld en goed opgeleid. Bij verzuim schakelt deze spin in het web onze bedrijfsarts in en de juiste deskundigen uit ons grote netwerk. Van arbeidsdeskundig adviseur, (trauma)psycholoog en gespecialiseerd coach, tot SchuldHulpMaatje, revalidatiearts en begeleider voor rouwverwerking. Precies wat de uitvallende werknemer nodig heeft.

Deskundig en menselijk

Het gaat niet om vinkjes in een procesdocument, maar om de echte oorzaken. Deskundig en betrokken gaan we het gesprek aan. We komen met creatieve oplossingen, aanvullend op de reguliere zorg. Zo doorbreken en voorkomen we slepend verzuim. En daar word je als werkgever en werknemer een stuk beter van. Win-win!

RegiePoort

Bij verzuim zijn werkgever én werknemer verantwoordelijk. Het door onszelf ontwikkelde systeem RegiePoort neemt jullie beiden mee in het proces volgens de Wet verbetering poortwachter en de AVG.

Het dossier is compleet inzichtelijk, met uitzondering van de medische gegevens die de werknemer alleen zelf ziet. En lukt het invullen even niet? Dan staat onze buddy de werknemer terzijde.

Voordelen RegiePoort:

  • Proces volgens Wet verbetering poortwachter
  • Inzage in het dossier (werkgever én werknemer)
  • Werkgever en werknemer continu in contact
  • 24/7 beschikbaar

De andere arbodienst

Met PWEC heb je eigenlijk een interne arbodienst die precies aansluit op wat je nodig hebt. En dat voor minimale aansluitkosten per jaar en inzichtelijke kosten per ziekteverzuim.

Kies voor een menselijke benadering en een effectieve aanpak. We zijn deskundig, betrokken en vasthoudend zodat je grip krijgt op arbo en verzuim. Anders dan anders.

Lees hoe >>