slider-pwec

MOBILITEIT

Outplacement

Outplacement

Binnenkort loopt het contract van uw werknemer af en u wilt het transitiebudget inzetten voor begeleiding naar ander werk? Of bent u met uw werknemer in gesprek over een vaststellingsovereenkomst?

Soms kan het niet anders en nemen werkgever en werknemer afscheid van elkaar. Hoe vervelend dat ook kan zijn, in onze ervaring biedt een outplacementtraject talloze nieuwe kansen.

Het is onze uitdaging om mensen te begeleiden en te coachen naar zelfredzaamheid, zodat ze zich zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen begeven.

Wij hebben veel ervaring in werk-naar-werk trajecten en outplacement. Bij ons zijn coaches aangesloten die kunnen helpen, ondersteunen en begeleiden naar ander passend werk. Wij gaan daarbij uit van realistische doelen en kennen de arbeidsmarkt. Onze outplacement kandidaten leren bij ons de juiste ‘trucs’ om de arbeidsmarkt te ‘veroveren’. Daarbij nemen wij tijd voor het verwerken van het verlies van de baan en heroriëntatie van de loopbaan. Voor meer informatie zie de instrumenten die wij inzetten bij loopbaancoaching

Met een goed persoonlijk plan gaan onze outplacement kandidaten de arbeidsmarkt op voor passend werk. Onze zeer ervaren en pragmatische coaches begeleiden en ondersteunen uw werknemer hierbij intensief.

U en/of uw werknemer kunnen altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij wat we voor u kunnen betekenen en hoe we dit aanpakken. Ieder traject is maatwerk.