DE MENS ACHTER PWEC

PWEC is in 2013 opgericht. Sandra Tromp-Brouwer en Jan Tromp zijn de kartrekkers. Samen met een grote kring van gedreven specialisten bieden ze organisaties en medewerkers precies de hulp en begeleiding die nodig is.

We zijn bevlogen en zeer ervaren casemanagers en arbeidsdeskundigen. Dagelijks zien we wat er in organisaties misgaat rond de Wet verbetering poortwachter en de WIA. Dat is zo onnodig! Met de overtuiging dat dat veel beter kan, zetten we onze kennis en ervaring van arbo, verzuim en re-integratie graag voor je organisatie in.

Sandra Tromp-Brouwer

Sandra is onze senior arbeids- en organisatiedeskundige, gepokt en gemazeld binnen de sociale zekerheid. Met ruime en recente UWV-ervaring geeft ze praktische adviezen aan werkgevers en werknemers. Ze heeft grote dossierkennis en overziet snel wat nodig is.

Sandra heeft een holistische mensvisie. Zij weet dat veel factoren invloed hebben op het welzijn van de mens en past dit toe bij de analyse van verzuim. Ze is betrokken bij SchuldHulp- en JobHulpMaatje en benut hun hulpverlening waar nodig in de aanpak van verzuim.

Sandra is een organisatietalent. Haar interesse in en kennis van automatisering hebben geleid tot de ontwikkeling van het online verzuimsysteem RegiePoort. Haar handen jeuken om organisaties te helpen het anders en beter te doen!

Sparren met Sandra? Bel of mail ons!

Sandra Tromp Brouwer

Jan Tromp

Jan is onze uiterst deskundige ‘verzuimcijferaar’. Sandra omschrijft hem als het ‘best bewaarde geheim’ van het PWEC. Jan heeft een technische achtergrond en een grote cijfermatige interesse. Hiermee is hij voor onze klanten een waardevol adviseur wat betreft verzekeringskosten en schadelastbeperking. Jan weet verzuimcijfers scherp te analyseren en dit begrijpelijk te communiceren met klanten en verzekeraars.

Als Register Case- en Caremanager heeft Jan ook de applicatie ‘taakdelegatie’. Binnen onze arbodienstverlening is hij hierover het eerste aanspreekpunt bij ziekte. Door deze applicatie kan hij ook medisch uitvragen en overleggen met onze medisch adviseur en de bedrijfsartsen waarmee wij samenwerken.

Jan is professioneel en betrokken bij de werknemers die hij begeleidt in hun verzuim- en re-integratieproces. Zijn kennis en ervaring heeft hij ook ingebracht bij de ontwikkeling van ons online verzuimsysteem RegiePoort. Hierdoor zijn de lijsten en overzichten voor werkgevers gebruiksvriendelijk, goed te lezen en interpreteren, en beschikbaar op elk gewenst moment.

Jan is de drijvende kracht achter het up-to-date houden van onze kennis rondom wet- en regelgeving. Hij pluist alle ontwikkelingen, wettelijke uitspraken en jurisprudentie na en brengt de rest van het team op de hoogte. Wilt u weten wat te doen met uw salarisadministratie bij sociaal loon of de verrekening van een WIA-uitkering? Jan helpt u verder.

Vragen voor Jan? Bel of mail ons!

logo PWEC